Ремонтът на улица „Босилек“, който към момента е един от най-важните проекти в район „Източен“, е пред финала си.
Въпреки финансовата криза и рязкото поскъпване на цените, кметът Иван Стоянов не е прекъснал строителните дейности по нито един от обектите.

Над 3500 квадратни метра на улица „Босилек“ са изцяло фрезовани и асфалтирани като е уплътнена и пътната основа. Изградени са над 120 паркоместа, които предстои да бъдат маркирани в близките дни. Ревизионните и дъждоприемните шахти по цялата улица са подменени, където е било необходимо са добавени изцяло нови шахти.
Изградено е видеонаблюдение с изглед към игрището и детската площадка, направени са и бордюри, а на места и ново осветление.
След оплакване на жители е подменено и канализационното отклонение на „Босилек“ 15.
По цялото продължение на улицата са оформени короните на дърветата.
Хората от квартал „Изгрев“ са доволни от районния кмет след успешната работа по създаването на паркинга на улица „Преспа“ и реновациите на междублоковото пространство между улиците „Лотос“, „Ракита“ и „Лале“.
Иван Стоянов заявява, че предстои изграждане на три детски площадки на „Златорог“, „Преспа“12 и „Лотос“, които ще са готови до края на годината.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space