С развлекателното куклено шоу за малки и големи „Уличен мюзикъл“ стартира програмата на втория Фестивал за децата и семейството „Синьо лято“ в Пловдив.

Уличният спектакъл ще може да се гледа на открито от всички деца, техните родители и близки утре – 9 септември 2022 г, от 17.30 ч. в Парк „2019“ на бул. „Освобождение” в район „Тракия“.

Фестивалът се провежда за втора година като съпътстващо събитие на Панаира на кулинарното изкуство „Етно кухня на колела“ на Фондация „Заедно“, който през 2022 г. също е посветен на децата.

banner

Постановката „Уличен мюзикъл“ на театър „Хамелеон“ ще запознае най-младата публика с музиката на Краля на попа Майкъл Джексън и на великия вокалист на „Куийн“ Фреди Меркюри. Артистите ще ни върнат малко назад във времето, затова мюзикълът е подходящ за цялото семейство. Шоуто е забавно за всички възрасти, а след него ще има интересни танцови изненади.

Пълната програма на панаира и фестивала, които ще продължат до 12 септември, може да се следи от официалната страница на Фондация „Заедно“ във фейсбук. Събитията се реализират с финансовата подкрепа на Община Пловдив и са част от Културния календар на града.

Събитие: Спектакъл „Уличен мюзикъл“
Място: Парк „2019“ в ж.к. Тракия (доЛидл)
Дата: 9.09. 2022 (петък)
Начало: 17.30 ч.
Продължителност: 40 мин.

Входът е свободен. Заповядайте!

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space