Кметът на район „Източен“ Емил Русинов спази традицията и организира коледен концерт за запалване светлините на разкошната коледна елха в парк“Каменица“. Той пожела на всички здраве, благоденствие и просперитет, като след традиционното отброяване от шумното множество зрители, украсеното дърво засия в целия си блясък.

Фойерверките отприщиха възхитата на всички и огласиха целия парк.
Ситният дъжд не попречи на празничното настроение, като легендарната беседка на любовта в парка се превърна в малка прелестна сцена за изява на децата. Красивата Снежанка вдигна настроението с анонсите за всяка изява- коледари от ДГ“Чайка“, мажоретки от СУ“С.Боливар“ и НУ“П.Р.Славейков“, Арт групата „Славена“, вокално студио от ОУ“В.Левски“, коледни стихчета от малчугани от детски градини и др.
Районният кмет се погрижи в самото начало на празника да осигури чадъри за част от зрителите
Дълго време след края на празника множеството хора останаха около красивата елха, правиха снимки и се радваха на тържествената атмосфера

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space