С повишено внимание да пътуват водачите на моторни превозни средства по бул. „Васил Априлов“, в отсечката от кръстовището с бул. „Шести Септември“ до моста на река Марица, предупреждават от ОП „Организация и контрол на транспорта“.
Причината е въвеждането на временна организация на движението заради подмяна на част от водопроводната мрежа и реконструкция на западното платно в посочения участък.
Моторните превозни средства, включително и автобусите на градския транспорт, ще се движат двупосочно в източното платно на бул. „Васил Априлов“. Строително-монтажните дейности ще продължат от 9 юли до 15 септември.
Маршрутите за движение на автобусите по линии №17 и №37 от вътрешноградския транспорт на Пловдив се променят, както следва:

Линия№ 17

Посока: Кв. ,, Прослав“ – ж.к . ,,Тракия“

Булевард ,,Шести септември“ спирка №240- бул. ,,Шести септември 1“, спирка №115- бул .,,Шести Септември 2“ , десен завой по бул. ,,Васил Априлов“ спирка №312 – ресторант ,,Шери“, и по маршрута определен с Общинската транспортна схема.

banner

В обратна посока маршрутът не се променя.

Линия№ 37

Посока: Кв ,, Христо Смирненски“- Авторемонтен завод

Булевард ,,Копривщица“ спирка №313- срещу Хотел ,,Бордо“, десен завой по бул. ,,Шести Септември“ спирка №115- бул. ,,Шести септември 2“ , спирка №116 – Второ ДКЦ и по маршрута определен с Общинската транспортна схема.

В обратна посока маршрутът не се променя.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space