Родители отказват да пуснат децата си в чисто нова детска градина в Пловдив. Течове по таваните, паднали лампи, мухъл и миризма на влага и застоялост, ситен строителен прах из цялата градина, детски спални без климатици, шкафове и гардероби, които не са закрепени за стените, за да гарантират безопасност на децата. Това твърдят, че са видели с очите си родители, помолени да пренесат багажа от досегашната градина, посещавана от децата им.

Пред сградата на новата градина баща на дете показа пред камерата на екипа на „Здравей, България” как един от парапетите, монтирани наскоро, се клати. При направен оглед в помещението се оказа, че по таваните има течове.

„Кметът на Пловдив Костадин Димитров дойде и ни уважи, за което му благодарим. Той разговаря с фирмата изпълнител на обекта, която увери, че до 1 септември всички нередности ще бъдат отстранени и детската градина ще бъде пригодна да приеме децата ни”, заяви една от майките.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space