Кметът на район „Източен“ Емил Русинов връчи дипломите на отличните ученици от всички специланости на професионалната гимназия по транспорт и строителни технологии „Гоце Делчев“. Заедно с директора на учебното заведение Бойка Борисова, той раздаде дипломи и подаръци на официална церемония, на която присъстваха и родители на отличниците.
„Впечатлен съм от развитието на учебното заведение. Въвеждането на нови и търсени специалности, като спедиция, електрически превозни средства, дават възможност за по-добра реализация на учениците и в синхрон с търсенето на специалисти в областта на транспорта. Поздравявам ви за отличния успех и ви пожелавам на добър час. На директора Бойка Борисова ще пожелая да продължава с изключителното си старание и устрем в грижата за тази гимназия”, допълни Емил Русинов.
Събитието премина с много емоции и специални поздрави за успеха към учениците, техните преподаватели и родители. Накрая всички се подредиха за обща снимка, за да запечатат този важен момент.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space