С повишено внимание да се движат шофьори и пешеходци в района на Централна гара на 11 юни (вторник), тъй като след 09:00 часа се предвижда светофарната уредба на бул. „Христо Ботев“ и кръговото кръстовище да бъде изключена. За това предупреждават от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“.

Изключването е във връзка със строително-монтажните дейности по пробива под гарата и се налага, за да бъде преместен контролерът и да се подмени захранващият кабел на светофарната уредба. От фирмата, която работи на обекта, са се ангажирали да приключат за няколко часа. През това време служители на „Пътна полиция“ ще регулират движението.

Също след 09:00 часа утре ще бъде пуснат пешеходният светофар на ул. „Петьофи“ при кръстовището с бул. „Руски“, който е възстановен след пътнотранспортно произшествие, съобщават от „Организация и контрол на транспорта“.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space