Районен център за трансфузионна хематология-Пловдив /РЦТХ-Пловдив/ организира акция за безвъзмездно и доброволно кръводаряване.
Всеки, който иска да дари кръв, може да го направи в дните от 12-ти до 14-ти юни, включително, от 09.00 до 13.00 ч. в мобилен кабинет, който ще бъде ситуиран на площад „Стефан Стамболов“, от западната страна на сградата на Община Пловдив.
Мотото на кампанията е „Дарете кръв, спасете живот!“. От РЦТХ-Пловдив апелират служители на Община Пловдив, пловдивчани и гости на града да се включат в благородната инициатива, за да помогнат на нуждаещите се пациенти в лечебните заведения.
РЦТХ-Пловдив е важна и необходима структура за здравеопазването в Пловдив и цяла Южна България. Той осигурява с качествена и безопасна кръв и кръвни продукти всички лечебни заведения в регион, обхващащ една пета от територията на България.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space