След дълги години чакане днес малко след 14 часа колите тръгнаха по пътен възел Модър – Царевец.
„Няма да режем лента, защото има още табота по този проект с изграждането на ул. Царевец. Тук работиха различни фирми, различни институции. Имаше мнеща, които не зависят от Община Пловдив, но с общи усилия успяхме да пуснем движението. Този проект е много важен. В най- натоварените часове минават по 2000 коли през Коматевскич възел. Смята, че с пускането на Модър – Царевец ще облекчим трафика. Нека шофьорите да са внимателни на този нов асфалт.
Искам да благодаря на всички и в годините назад, които са имали участие в реализирането на проекта“, заяви кметът Костадин Димитров.
„Над 17 000 кв/м асфалт са положени, изградени са около 5000 кв/м тротоари, множество подземни комуникации, два асансьора, направени са специални помпи за източване на вода от подлеза, ако това се наложи. Те се захранват с ток от две различни места.
Вече работим по ул. Царевец, за да завършим проекта. Искам да призова шофьорите да са внимателни, защото скоро видях следи от дрифт. Вече има и графити по надлеза“, каза Цанко Драгиев от фирматата изпълнител.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space