Движението на моторни превозни средства в пътната отсечка от бул. „Марица-юг“ до кръговото кръстовище на бул. „Шести септември“ (до „Мосю Бриколаж“) временно се ограничава на 8 юни (събота), предупреждават от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“. Причината е изграждането на нова водопроводна и канализационна мрежа на ул. „Владая“.

Временно се променя и маршрутът на автобусите по линия №116 от градския транспорт. В посока Митницата – кв. „Изгрев“ те ще движат, както следва: бул. „Шести септември“ – спирка №121 – срещу ОУ ,,Любен Каравелов“, ляв завой на кръговото кръстовище на бул. „Шести септември“ с бул. ,,Източен“, десен завой по бул. „Марица-юг” и по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема.

В обратна посока: бул. „Марица-юг”, ляв завой към кръговото кръстовище на бул. „Шести септември“ с бул. ,,Източен“, десен завой по бул. „Шести септември“, спирка №138 – магазин ,,Била“, и по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space