Във връзка с високите температури в града под тепетата от Общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“ отчитат драстичен скок на сигналите и жалбите на пловдивчани за неработещи климатици в автобусите от масовия градския транспорт на Пловдив.

От там напомнят, че сигнали от пътници, касаещи неспазване на разписанията, лошо отношение на шофьори и кондуктори, пропуснати спирки и неработещи климатици могат да се подават на телефона на ОП-то 032/622- 550, в работното време през седмицата.

Длъжни сме да уточним, че това означава само в работното време на администрацията и без почивни дни.

При констатиране на липсата на работещ климатик фирмата превозвач подлежи на санкция в размер на 300 лева, а при рецидив може да се стигне и до прекратяване на договора ѝ, припомнят от ОП ОКТ.

banner

„Всички фирми са задължени да изпълняват договорите с Община Пловдив и ние няма да правим компромиси, ако те се нарушават“, категоричен бе шефът на „Организация и контрол на транспорта“ Георги Стоилов пред novini.bg

От ОП увериха, че се извършват регулярни проверки за климатиците.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space