Днес, 3 юни 2024 г., прокурорите Георги Гешев и Чавдар Грошев встъпиха официално в длъжност като заместник-административни ръководители на Окръжна прокуратура – Пловдив. Това стана на официална церемония в заседателната зала на прокуратурата в гр. Пловдив, на която присъстваха Ваня Христева, окръжен прокурор, магистрати и съдебни служители.
Окръжният прокурор Ваня Христева пожела здраве и професионални успехи на двамата нови заместник-административни ръководители след подписването на актовете за встъпване в длъжност.
На 15 май 2024 г. Прокурорската колегия, изпълняваща функциите на Висш прокурорски съвет, на основание чл. 160 вр. чл. 168 ал. 3 от Закона за съдебната власт, назначи Георги Гешев и Чавдар Грошев за заместник-административни ръководители на Окръжна прокуратура – Пловдив. Те са прокурори с дългогодишен стаж и опит, като са разследвали и внасяли в съда дела с фактическа и правна сложност.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space