С весел празник в парк „Белите брези“ район „Южен“ отбеляза Деня на детето. Събитието се организира от кмета Атанас Кунчев и е част от Културния календар на община Пловдив.
„Нека този ден е най-веселият, най-слънчевият и жизнерадостен, защото той е посветен на вас, нашите деца. Вашите усмивки, светлината в очите ви правят този ден вълнуващ и незабравим и за нас, възрастните. Вие сте най-хубавият подарък в живота ни – нашето бъдеще, нашата радост, нашата надежда и вяра в доброто и красивото. Изживейте своето детство безгрижно, с много мечти, смях и приятели. Честит празник!“, пожела кметът на района Атанас Кунчев в приветствието си.
На сцената се изявиха деца от училища от целия град, а техните песни и танци получиха заслужените аплодисменти на публиката. Тук бяха и малките гвардейци от детска градина „Мая“. За доброто настроение на малчуганите се грижеше клоунът Кико, който донесе много детски усмивки в парк „Белите брези“. От районното кметство пък бяха осиурили лакомства за децата, като така направиха днешния Ден на детето още по-сладък за всички.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space