Полицията все още издирва извършителя на стрелбата по автобус на градския транспорт в Пловдив. Сигналът е подаден малко преди 19.00 ч. в понеделник вечер. Пръснато е едно от страничните стъкла на рейса. По думите на шофьора е стреляно с въздушна пушка от съседния блок. Това е осмият подобен случай в този район.

„При тръгването чух някаква пукотевица. Видях, че страничното стъкло е счупено. Първоначално помислих, че някой автобус ме е ударил странично“, заяви шофьорът Бисер Велизаров пред Nova.

„Не ми е известно защо досега не са подавани сигнали на телефон 112. Ще проверим възможността да бъдат поставени камери в района. Бихме искали да има видеонаблюдение и в автобусите”, коментира за „Здравей, България” Събина Петкова, заместник-кмет с ресор „Транспорт“ в Община Пловдив.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space