Стреляха с въздушна пушка по автобус на градския транспорт в Пловдив. Сигналът в полицията е подаден малко преди 19 часа снощи.

​​​​Автобус по линия номер 9 е бил спрял на предпоследна спирка в комплекс „Тракия“, когато по него е произведена стрелбата. Пръснато е едно от страничните стъкла на рейса. По думите на шофьора е стреляно с въздушна пушка от съседния блок. Стрелбата е станала малко, след като и последните две пътнички са слезли от автобуса. Това е осмият пореден случай в този район. Полицията извършва оглед на място и издирва извършителя.

„При тръгването чух някаква пукотевица. Видях, че страничното стъкло е счупено. Първоначално помислих, че някой автобус ме е ударил странично. Според мен е стреляно с въздушна пушка“, заяви пред Нова Бисер Велизаров, шофьор на автобус.

„Затова трябва да се сложат камери. Това не може да се случва постоянно. Това не е първият инцидент. Преди три месеца отново имаше. Разминахме се на косъм. Просто някакъв късмет сме извадили“, твърди Гинка Терзийска, кондуктор.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space