През сградата на Общината днес бе даден старт на кампанията „Пловдив – град на доброто“, която се провежда под егидата на кмета Костадин Димитров.
Учениците от Професионалната гимназия по хранителни технологии и техника събират номинации.
„Много са примерите, които можем да дадем за добро. Преди няколко дни прочетох как щофьор на автобун на градския транспорт е слезнал и е помогнал на млада майка да качи количка в автобуса. Няколко пъти и на мен са се случвали такива добри неща, върнаха ми портфейла, който бях загубил в един от моловете в Пловдив. Само преди дни си забравих парите на банкомат пред голям магазин в Тракия, а една жена ме гонеше, за да ми ги даде. Затова съм убеден, че живеем в един добър град“, разказа кметът.
Участие в откриването взеха фолклорен танцов ансамбъл “Тракийска младост” към СУ “Любен Каравелов”, вокална група “Дановци Певци”, танцов ансамбъл към СУ “Христо Г. Данов”, школа по класически и модерен балет към НЧ “Никола Вапцаров”, фолклорна формация „Жарава“, солисти от музикален център „Мюзик арт“ и спортен клуб „Енерджи“.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space