Стефка Костадинова посети пловдивския университет и разговаря със студенти, а след това гостува и в община Пловдив.
„За първи път влизам в тази зала на Общината. Тя е прекрасна. Благодаря за отношението към мен“, заяви Костадинова.
„Имах интересен разговор със студентите. Те ме питаха как съм постигнала световния рекорд. Този рекорд не е само мой, той е на моето училище, на моите треньори, на моите конкуренти. Как няма да го постигна този рекорд, имах съотборници в националния отбор, които скачаха по 2 метра.
Надявам се напредстоящата олимпиада да се представим добре. Вече имаме 36 квоти, надявам се на още 6. Трябва да донесем още златни медали на България.
Държавата трябва да помага на спорта. Надявам се и на вас общинските съветници да взимате правилни решения и да помагате на спорта. Трябва да име има и спонсори, защото държавата не е бездънна яма. Ето сега пред вас искам да благодаря на служебния министър на спорта, който за кратков време намери спонсор в щангите и успяхме да спасим този спорт и да участваме на олимпийските игри. Лошото е, че аз отивам да говоря с комисиите по спорта на Народното събрание, но докато стигнем до решение, то се сменя,
Трябва да има облекчение за спонсорите, които помагат. Надявам се на разговори със следващия премиер, защото политическите партии могат да спорят помежду си, но спорта ги обединява“, каза Стефка Костадинова.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space