Кметът на града Костадин Димитров прие олимпийската шампионка и председателя на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова и служебния министър на спорта Георги Глушков.
„В Деня на спорта ни гостуват такива големи спортисти. Много съм щастлив През последните години се направи много за спортната инфтаструктура в Пловдив. Аз като обикалях преди време в различни държави виждах големи изградени зали и се чудех как го правят това. Сега вече имаме зали във всичките големи градове.
Държавата помогна много, за да изградим прекрасните стадиони в Пловдив. Аз искам отново да поздравя Ботев за спечелената Купа.
Община Пловдив ще продължи да разботи за спортната инфрастуктура в града. Ще завършим двата стадиона – на Ботев и Локомотив. Там феновете много се вълнуват и разбират от трева, архитектура и строителство. Процесът е труден, но интересен, но стадионът ще стане. По никакъв начин не сме се токазали от залите в Западен. Там сме дали вансова сума и въпреки проблемите със строителя, ще завършим залите.
Правим всичко възможно Пловдив да има лекоатлетически стадион. Като видях при какви условия тренират нашите атлети на стадион Пловдив. Правят го само защото защитават България. Ето сега България може да има представител на илимпийските игра на стрелба с лък, а този спорт дори нямаше зала за тренировки в Пловдив, сега вече им осигурихме“, заяви кметът.
Костадинова и Глушков разговаряха и собщинските съветници.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space