Кръстовището между улиците „Димитър Талев“ и „Петър Стоев“ се предвижда да бъде затворено за моторни превозни средства от 20 до 31 май. Това ще стане, ако в понеделник сутринта са поставени всички необходими пътни знаци и указателни табели съгласно утвърдения проект за временна организация по безопасност на движението.

Причината за ограничението са строително-монтажни работи по проекта на ВиК-Пловдив за Южния обходен колектор, съобщиха от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“.

На специална среща заедно с кмета на район „Южен“ Атанас Кунчев от фирмата изпълнител на обекта са уверили, че ще работят без прекъсване и в празничните дни по случай 24 май, за да приключат в срок и движението през кръстовището да бъде възстановено.

Маршрутът на автобусна линия №1 от градския транспорт в посока АПК „Тракия“ – кв. „Коматево“ се променя, както следва: бул. „Македония“ – спирка №15 – магазин ,,Била 2“, направо по бул. ,,Македония“, спирка №59 – кръстовището с ул. ,, Георги Кондолов“, десен завой по бул. „Никола Вапцаров”, спирка №326 – ресторант ,,Тромпета“, наляво по ул. „Димитър Талев ”, спирка №18 – след Пощата, и по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема. В обратна посока маршрутът не се променя.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space