Барикадиралият се в Пловдив бивш полицай Венцислав Караджов се е предал доброволно.

Караджов, който е под домашен арест заради убийството на родителите си, снощи се барикадира в дома си след като е разбрал, че Върховният съд е потвърдил доживотната му присъда.

Районът около дома на Караджов остава отцепен. От снощи на улицата бяха струпани многобройни екипи на полицията, жандармеристи, включително барети от отряда за борба с тероризма. Полицейски психолози стояха пред дома цяла нощ.

Преди 8 дни, точно на днешния ден и точно в къщата, която се барикадира, Караджов прострелва родителите си. Поводът за престъплението – дългогодишен спор за имота. Спорът се пренсъл в съда и след като делото не излязло в негова полза, Караджом убил родителите си.

banner

По време на разследването стана ясно, че престъпленето е дълго и добре планирано, но оръжието така и не бе открито, а срещу Караджов бяха събрани единствено косвени доказателства. Именно това е давало увереност на бившия полицай и до днес да твърди, че е невинен.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space