Шофьорите, които преминават по бул. „Освобождение“ в район „Тракия“, трябва да се съобразяват с временната организация без спиране на движението, която се въвежда от 13 май (понеделник). За това предупреждават от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“.

До 20 юни се предвижда да бъде затворена крайната дясна лента в северното платно на бул. „Освобождение“ от бул. „Княз Борис I“ до ул. „Недялка Шилева“. Движението ще се осъществява в другите две ленти. Няма да има промяна в маршрутите на автобусите от градския транспорт.

Причината за временната организация по безопасност на движението са строително-монтажни работи по проекта за изграждането на нова улична мрежа със свързваща инфраструктура на територията на район „Тракия“.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space