ГЕРБ Пловдив регистрира листата си в 16 МИР Пловдив за предсрочните парламентарни избори.
„Водач на листата ни в Пловдив е Бойко Борисов. Вчера докато бях на мача на Ботев си говорих с феновете на стадиона и заедно с тях осъзнахме, че именно Бойко Борисов е човекът, направил най- много за спорта. За нас е голяма чест именно той да води листата ни в Пловдив.“, това каза кметът на Пловдив и лидер на ГЕРБ в Пловдив Костадин Димитров.
„На второ място в листата ни е проф. Дженева, свързана с АМТИИ и Ансабъл Тракия. След това е Георги Георгиев- професор по право в Софийския университет. Работил е в столична община и се надяваме от него да получим помощ в правна насока. На 4- то място в листата ни е Деница Николова, която ще ни помогне за развитието на инфраструктурните проекти, защото знаете, че Околовръстното е приоритет за нас.
Следва Валерия Славова, която ще ни е от помощ за здравеопазването. Смятаме, че това е една много балансирана листа, с която искаме безвремието в държавата да спре“, заяви Димитров.
„Връзката ми със София остава, но тези избори все пак са национални. Трябва да решим големите проблеми в страната, защото 3 години Продължаваме промяната бяха фиксирани само във власт и привилегии, а от техните скандали нито кметове, нито местната власт може да работи. Ще търсим подкрепа от цялата страна, а за мен е голяма чест да бъда в листата на Пловдив.
Продължаваме промяната вече 4 дни не отговарят фалшифициран ли е един подпис или не, а ние трябва да разобличим всичко, което видяхме до тук именно с опита на г-н Борисов като водач на нашата листа“, заяви Георги Георгиев.
„С Пловдив ме свързват много сантиментални чувства, а целият ми опит с развитието на регионите в България ми даде възможност да имам сериозен опит в развитието на града. Нашата цел е еволюция в дигитализацията, а Пловдив може да бъде пилотен проект за най- диготализирания град в страната. За нас е важно и развитието на индустрията и по- точно повишаването на доходите. Важно е и образованието, като тук в Пловдив има 7 университета и смятам, че човешкият капитал може да бъде изцяло вложен в икономиката“, каза Деница Николова.
„Цял живот работя за Пловдив и за мен е голяма чест да бъда в листата на ГЕРБ. Имаме страхотен екип и се надяваме на добро развитие на изборите“, каза Дженева.
„Аз съм дългогодишен лекар и моята кауза е достъпно и добро здравеопазване, особено детското“, каза от своя страна д-р Валерия Славова.
„Целта ни за тези избори е над 4 мандата и смятам, че с мотивацията и положителните ни действия ще успеем да постигнем тази цел. Имаме участници от целия град и с тях ще постигнем успех и ще бъдем първа политическа сила „, завърши Костадин Димитров.

Пълната листа на ГЕРБ в 16 МИР:
1. Бойко Борисов
2. Проф. Даниела Дженева
3. Георги Георгиев, доктор по право
4. Деница Николова
5. Д-р Валерия Славова
6. Красимир Терзиев
7. Станислава Лулчева
8. Антон Георгиев
9. Десислава Георгиева
10. Данаил Димитров
11. Веселина Ботева
12. Йосиф Танев
13. Мария Ненчева
14. Адриана Генчева
15. Станимир Чолаков
16. Христина Кашилска
17. Живка Йовчева
18. Йордан Алексиев
19. Петър Троянов
20. Борислава Вичева
21. Румяна Благоева
22. Красимира Чаушева
23. Даниела Митева
24. Златка Пеева

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space