Пролетното издание на благотворителната кампания „Капачки за бъдеще“ ще се проведе днес в Пловдив. В продължение на 5 часа – от 9.00 до 14.00 ч., на паркинга на голям хипермаркет на бул. „Санкт Петербург“ № 135 ще се събират пластмасови капачки, бутилки и алуминиеви кенчета.

Освен в Пловдив благотворителната кампания се провежда днес и в Димитровград, на площада пред НЧ“ Христо Ботев-1902″ (зад църквата) от 10:00 – 13:00 часа.

Целта е да се помогне на 20 детски и родилни отделения в цялата страна, посочват организаторите от „Капачки за бъдеще“ и подчертават „За-едно можем повече!“

Кампанията започна през 2017-та година, а тазгодишното й 14-то издание се провежда в рекордните досега 33 града. Тя започна на 6-ти и ще завърши на 28 април.

banner

С парите, събрани от предишни кампании, досега са купени над 10 модерни кувьоза за болници в цялата страна, както и няколко специално оборудвани линейки.бнр

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space