В конферентна зала на ДК „Борис Христов“ днес се проведе Информационна среща във връзка с подаване на проектни идеи по Приоритет 1 на Програма „Развитие на регионите“ за изпълнение на Плана за интегрирано развитие в качеството си на териториален орган по подбор на проектни идеи по Приоритет 1 „Интегрирано градско развитие“ на Програма „Развитие на регионите“ 2021-2027г.
Пред заинтересованите лица бяха представени основните насоки, изисквания и препоръки за кандидатстване, както и отговорено на възникналите въпроси.
Основна цел на кандидатстването с проектни идеи по Приоритет 1 „Интегрирано градско развитие“ на Програма „Развитие на регионите“ 2021-2027г.е насърчаване на интегрираното и приобщаващо социално, икономическо и екологично развитие, култура, природното наследство, устойчивия туризъм и сигурността в градските райони.
На срещата Община Пловдив представи своите намерения за участие с проектни идеи в процедурата за подбор.
Община Пловдив напомня, че крайният срок за подаване на проектни идеи е 09. 05. 2024 г. 17.30 часа.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space