В Пловдив се проведе 34-то общо събрание на Националната асоциация на секретарите на общините в Република България. На събитието присъстваха заместник-кметът по транспорт Савина Петкова, председателят на Общински съвет Пловдив Атанас Узунов, секретарят на Община Пловдив Ангелина Топчиева, както и секретари на общини, кандидат-членове и гости от цялата страна.
Атанас Узунов приветства гостите и от името на Управителния съвет на Националната асоциация на председателите на общинските съвети отправи поздравления за професионализма и прецизната работа на асоциацията. “НАСО РБ и нейните членове са се превърнали в гарант за обективност, прозрачност и ефективно местно самоуправление“, заяви Узунов.
Заместник-кметът на Община Пловдив Савина Петкова отправи пожелания от името на кмета Костадин Димитров за здраве, благополучие и цялостен успех на форума.
“Една администрация се крепи преди всичко на Вас секретарите, на вашите усилия, на вашия неуморен труд и всичко, което давате от себе си. Сигурна съм, че кметовете и заместниците им по отделните общини Ви ценят безкрайно много“, заяви Петкова.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space