Ръководството на Пирин разглежда предложения за национала Андрей Йорданов. За левия бек, който прави силна кампания, има запитвания от чужбина. Той бе свързван с ЦСКА-София, но засега такъв трансфер е малко вероятен, въпреки че е юноша на клуба. Доста по-настойчиви за привличането на играча са от Ботев Пловдив. Жълто-черните искаха да го вземат още зимата. Тогава обаче подобна сделка не бе възможна. Причината е, че бранителят стартира сезона като играч на Крумовград, където премина именно от Пирин.

В момента ръководството на орлетата прави необходимото, за да се сдобие клубът с професионален лиценз и за следващата кампания. Благоевградчани са уверени, че ще покрият всички изисквания. Новите шефове успяха бързо да влязат в крак с важните плащания и на футболистите не се дължат месечни възнаграждения.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!