Халфът на Ботев Пловдив – Янис Карабельов, който е юноша на Славия, сподели какво е почувствал, когато вкара в мрежата на „белите“ при равенството 2:2. Той бе категоричен, че не може да каже нищо лошо за отбора, откъдето е тръгнал професионалния му път във футбола.


„Разбира се, че този мач беше по-специален. Много време съм бил тук, Славия ми даде много. За Славия само хубаво или нищо. Много са ми дали в живота и във футбола. Трябваше да покажа уважение“, каза Карабельов след двубоя.

„Странно беше усещането като вкарах на Славия. Професионалист съм, защитавам цветовете на Ботев, така че гледаме напред“, добави той.

banner

„Специално за мача бих казал, че загатнахме за нашия стил. Допуснахме грешки и Славия ни наказа. Знаехме колко трудно се играе тук, но съм уверен, че това е пътят за нас. Гледаме смело напред“, заяви още полузащитникът.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!