Днес кметът на район “Западен” Тони Стойчева и кметът на Пловдив Костадин Димитров направиха инспекция на пробива „Модър – Царевец“. На срещата присъстваха представители на фирмите изпълнители.

“Парсек груп“ пое ангажимент до 10 дни да приключи с полагането на тръбите за ВиК, което ще даде възможност на „Драгиев и ко“ да асфалтира пътя в рамките на следващите 3 месеца. Целта на срещата е да се упражни по-строг контрол върху работата и да се поставят точни срокове за финализирането на проекта, тъй като проблемите с трафика на Пловдив са огромни.
Бяха коментирани и датите за реализирането на връзката между ул. “Царевец“ и новооткрития участък на бул. “Хаджи Димитър”. Тони Стойчева и Костадин Димитров се обединиха около мнението, че трябва да бъде направено всичко възможно, за да се завършат просрочените строително-ремонтни дейности, които вече сериозно затрудняват придвижването на гражданите на Пловдив.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space