Евроквалификацията между България и Унгария последно няма да се играе на стадион “Христо Ботев”

БФС забърка невиждана каша с решението мачът да се играе в Пловдив без това да се съгласува с Община Пловдив и строителя на “Колежа”.

След поредица от срещи става ясно, че изискванията за обезопасяване в периметъра около стадиона не могат да бъдат изпълнени с оглед очакваните протести на фенове.

banner

Умните глави от футболната ни централа решиха да преместят мача заради “сигнали за готвени масови безредици и сериозната опасност за обществения ред” на националния стадион “Васил Левски”, а попитаха ли МВР дали тези безредици няма да се пренесат в Пловдив?

От БФС не знаят ли, че разстоянието от националния стадион до стадион “Христо Ботев” е под 150 километра и се изминава за по- малко от два часа.

Явно от БФС не знаят и къде се намира Пловдив – в центъра на България, което дава възможност на евентуален протест да присъстват много повече фенове на футбола от цялата страна.

Сега едиственото, което остава за ръководството на БФС е да понесе отговорността за цялата простотия, която сътвори, а това може да стане по един единствен начин …

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!