И през изминалия уикенд „Чистота“ продължи извънредните акции за ликвидиране на новообразували се незаконни сметища, съобщи директорът на общинското предприятие Димитър Георгиев.

Събрани са общо 128 тона отпадъци. 94 тона от тях са в „Столипиново“, където са премахнати сметища на ул. „Крайна“, „Крайречна“ и „Елба“, както и на обръщалото на бул. „Марица“ №26.
За пореден път камари отпадъци са разчистени и в пространството на ул. „Напредък“ срещу КАТ, като оттам са извозени 34 тона.
От началото на лятото почти няма седмица без извънредни акции и в двата квартала, макар че в „Столипиново“ екипи с тежка техника работят абсолютно всеки ден, а в „Шекер махала“ – от понеделник до събота включително, коментира Георгиев. По думите му екипът на „Чистота“ полага максимални усилия, за да се предотврати опасността от възникване на зарази или пожари.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!