Destiny

Тома Биков: ГЕРБ носи отговорност само за външната политика

Когато се избират членове на комисии винаги сме давали подкрепата си. Това е парламентарната практика. Не сме подкрепяли винаги председателя на комисия. Това е спазване на една парламентарна практика, а не доверие в аванс към г-н Пеевски. Всяка партия си носи отговорност за номинацията. ДПС така са преценили.

Министърът на туризма на Република Индонезия посети днес Пловдив, ден преди голямото събитие на Античния театър "Harmonature: В Хармония с природата на Нусантара"

Утре, жителите и гости на град Пловдив ще станат свидетели на едно уникално по рода си събитие на сцената на Античен театър в Пловдив - "Harmonature: В Хармония с природата на Нусантара".

Прокуратурата иска имунитет на депутат за блудство с 14-годишна

Софийска градска прокуратура (СГП) предложи на главния прокурор на Република България да внесе мотивирано искане до Народното събрание на Република България (НС) за даване на разрешение за привличане към наказателна отговорност на Д.А., депутат в 49. Народно събрание.

Асен Василев: Ще започнем работата по изготвянето на проектобюджет за 2023 г. с дефицит от 3 % и без увеличаване на данъците

„Ще започнем да работим в Министерството на финансите по проектозакона за държавния бюджет за 2023 г., който се надявам до няколко седмици да бъде внесен в Народното събрание – той ще е с 3 % дефицит и без увеличение на данъците“ – това анонсира министърът на финансите Асен Василев при встъпването си в длъжност в Министерството на финансите.

Скандал в парламента: Петков нахлу в стаята на "Възраждане"

“Исках да им кажа ясно, че независимо колко невъзпитани и просташки са техните маниери, аз искам да ги уведомя, че това, което правят е противоконституционно. Влизам в тяхната стая с възможност да си поправят грешката. С тези хора не може да има разговор”, това заяви съпредседателят на ПП Кирил Петков, предаде репортер на БГНЕС.

Вигенин: Бихме подкрепили закриването на американските бази след анализ на дейността им

„Толкова глупости се чуха в този дебат, че не мога да си представя, че по такава сериозна тема, може да се говори по този начин. Господин Дренчев, много добре знаете, че не съм бил аз външният министър, който подписа това споразумение. В идеята да продължите с лъжите и манипулациите и да се опитате да представите БСП като някаква антинародна партия, си служите с инсинуации и манипулации. Поставяте една наистина важна тема, но за съжаление, както много често правите – и важните теми така ги поставяте и защитавате, че накрая ги обезсмисляте.“

Бойко Борисов ще става част от комисията по външна политика в парламента

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ще става част от комисията по външна политика в парламента. Това става ясно от входиран проект на решение, с който ГЕРБ вадят от комисията Вежди Рашидов, а на негово място влиза Борисов.

Banner 468 x 60 px