Destiny

Кирил Петков: Обвинението срещу Александър Николов е по сигнал на ГЕРБ

Днес българската прокуратура повдигна обвинение, че български министър е следвал задължителните указания на Европейската комисия. Обвинението е по сигнал на ГЕРБ, които вместо да защитават българските интереси, защитават тези на Путин и поставят под риск българския иск срещу Газпром.

Слави Трифонов за обвинението срещу Александър Николов: Професионалист, защитавал е българския интерес

"По повод на случващото се днес, мога да кажа само следното: като министър на енергетиката на България Александър Николов безусловно е правил това - защитавал е българския национален интерес".

Борисов: При следващо управление на ГЕРБ ще преговоряме с „Тотал“ и ОМВ за участие на БЕХ като акционер с до 20% в проучването на блок „Хан Аспарух“

При следващо управление на ГЕРБ ще стартираме преговори с „Тотал“ и ОМВ за участие на държавния Български енергиен холдинг като акционер с до 20% в проучването на блок „Хан Аспарух“ в Черно море.

Николов: Каквото и разследване да има, нямам вина - общественият интерес е спазен

Каквото и да има като производство, няма никакъв проблем. Нямам вина. В рамките от 13 декември 2021 г. до 2 август 2022 г. е спазен изцяло общественият интерес. Това заяви бившият министър на енергетиката в правителството на Кирил Петков – Александър Николов, след като бе разпитан в Националната следствена служба.

БСП сигнализира ОССЕ и ПАСЕ за недопустима намеса на служебното правителство в изборите, насрочени за 2-ри април

Изпълнителното бюро на БСП подаде сигнал за поредното недопустимо вмешателство в предстоящите извънредни парламентарни избори но 02.04.2023 г. от страна на служебния кабинет на Радев.

Никола Минчев, ПП: Още не е ясно кой ще е водач на листата в Пловдив, искаме повече от 4 мандата

Бившият председател на Народното събрание Никола Минчев и новият кординарор на Продължаваме промяната за Пловдив Александър Ракшиев говориха днес за предстоящите избори на 2 април.

Днес започва регистрацията на партии и коалиции за изборите през април

От 9:30 часа днес в Централната избирателна комисия (ЦИК) партиите и коалициите могат да подават документи за регистрация за участие в предстоящите парламентарни избори на 2 април. Това се посочва в решение на ЦИК.

Banner 468 x 60 px