Изненада! Освободиха областния управител на Пловдив и назначиха нов

Правителството прие решение, с което освобождава Ангел Стоев от длъжността областен управител на област Пловдив. На поста се назначава Даниела Николова-Кършева, която до момента заема поста заместник областен управител на област Пловдив.

Проф. Герджиков призова от Пловдив: Кацаров да си оттегли заповедта, а Радев да свика НОЩ

Кандидатът за президент проф. Атанас Герджиков и за вицепрезидент Невяна Митева бяха посрещнати на шатрата на ГЕРБ от лидера на партията в Пловдив Иван Тотев и кмета на града Здравко Димитров.

Кирил Петков: Срещу безплатен тест за антитела преболедувалите трябва да получат сертификат

„Много е важно към зеления сертификат да се добави още един документ с който всички, които са били болни от Ковид и имат високо ниво на антитела да имат същия статут за работа и посещение на обществени места, както тези, които са ваксинирани“.

Колтуклиева: Радевата зима ще бъде по-страшна от Виденовата!

Всички политически сили, които подкрепят Румен Радев за втори мандат - всъщност, подкрепят безумията на служебния кабинет; поскъпването на тока; повишаването на цените; фалирането на фирми и най-вече: стават съучастници в несправянето с Ковид-кризата. Това написа журналистката Соня Колтуклиева в личния си Facebook профил. 

Спират движението по част от улица в район „Северен“ за изпълнение на Водния проект

Във връзка със строително-монтажни работи по изпълнението на Водния проект от 20 октомври до 20 декември се спира движението на пътни превозни средства по част от ул. „Хан Пресиян“ в район „Северен“. Това съобщиха от ОП „Организация и контрол на транспорта“.

Георги Кадиев изригна: Като имаш министър антиваксър сега с бухалката по главата

Мрежата кипна с коментари за въвеждането на зеления сертификат от 21.10.2021 (четвъртък) със заповед на министър Стойчо Кацаров. Мнение във Фейсбук даде и Георги Кадиев. Той изразява несъгласие за несправяне с кризата и липсата на мерки при епидемична обстановка.

ВМРО: Оставка на Кацаров! Служебният кабинет се провали, мерките са социален геноцид

Седем месеца хаос и бездействие и за 48 часа отнемат основни конституционни права на българите. Настроиха всеки срещу всеки. Безсилие и немощ е! Това се казва в позиция на ВМРО по повод ситуацията в страната.

Banner 468 x 60 px