Най-добрият български тенисист Григор Димитров напредна с една позиция в новото издание на световната ранглистата на Асоциацията на професионалните тенисисти (АТП). Димитров загуби 45 точки от актива си, но събраните 1690 бяха достатъчни за 19-ото място.

С 14 позиции нагоре се изкачи Димитър Кузманов, който отново е втора ракета на България след като достигна до четвъртфиналите на четвъртфиналите на турнира по тенис на клей от сериите “Чалънджър” в Меербуш (Германия). Кузманов се завърна в топ 200 и заема 193-а позиция с 319 точки.

Андриан Андреев изпадна от първите 200 в класацията и се намира на 201-о място с 313 точки в актива си.

banner

На двойки Григор Димитров бе изпреварен от Александър Донски, който заема 281-а позиция, а Димитров е 327-и.

В топ 10 при мъжете на сингъл в челната тройка остават Карлос Алкарас (Испания), Новак Джокович (Сърбия) и Даниил Медведев (Русия). Датчанинът Холгер Руне вече е пети, а на шесто място се изкачи италианецът Яник Синер.

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!