Започна строежът на най-новия модерен жилищен комплекс в Кършияка – SP Residence 2, разположен в най-предпочитания и комуникативен райони на квартала, на известната улица “Сава Муткуров“.

Сградата е проектирана в три компактни жилищни модула със съвременни архитектурни форми, модерна фасада и оптимално разгърната незастроена площ, предвидена да осигури достатъчно на брой паркоместа и необходимата зеленина на своите обитатели. Местоположението на комплекса безспорно е една от най-привлекателните му характеристики, която включва отлично развита инфраструктура, близост до река Марица и множеството удобства като супермаркети, ресторанти, училища, детски градини, в това число и развлекателния аквапарк на хотел „Санкт Петербург“.

SP Residence 2 предлага максимален избор от апартаменти за продажба – от едностайни до четиристайни. Студио или просторно жилище с три спални, качеството на строителството им е ориентирано към най-добрия съвременен технологичен стандарт и максимален комфорт за живот в градска среда. Комплексът включва и изграждането на подземен паркинг и търговски площи, които ще се отдават под наем.

banner

Атрактивна ценова оферта за -10% отстъпка от цената на всички апартаментите до АКТ 14 е летящият старт в търговската политика на SP Residence 2. Цените на апартаментите варират спрямо конкретни характеристики като квадратура, разположение, изложение и други, но както и при другите жилищни проекти, на фирмата инвеститор, условията за покупка включват индивидуално отношение, гъвкава ценова политика и преференциални условия за банково кредитиране.

Строежът на SP Residence 2 е част от вече утвърдената жилищна концепция на SP Residence – бутикова сграда с апартаменти, намираща се в непосредствена близост и предоставяща изгодна покупка на жилище, с отстъпка, към настоящия момент.

Повече информация за SP Residence 2 може да получите на:
0886 01 01 01 и 0888 033 044
www.spresidence.bg
Офис: Пловдив, бул.“Шести септември“ 221-Б

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space