30- 40 души е имало в ОУ „Душо Хаджидеков“ при възникването на огромния пожар. Това каза директорката Грозденка Николова, предаде репортер на PlovdivNews.bg.

„От днес всички колеги се връщат на работа. В сградата е имало около 30- 40 души. Благодарение на инструкциите, които сме правили, са успели да се евакуират, за да няма още по- голяма трагедия“

„Не мога да кажа какво е състоянието вътре в училището. Правихме ремонт заради теч на покрива. Според това, което ми казаха, пожарът е тръгнал от черна хартия, която е трябвало да бъде залепена. Работникът, който е извършвал тези дейности е евакуиран. Ремнтът се е извършвал над канцелариите и стаята за архив“, заяви Николова.

banner

„По най- бързият начин ще направим всичко възможно да преместим всички паралелки, които трябваше да започнат на 15 семтември, на други места, докато въстановим щетите от пожара“, добави Николова.

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space