От 1 до 6 септември ще е пенливо на всички! По традиция даваме начало на може би един от най-вълнуващите откъм събития месеци в Пловдив с шестото издание на любимия Plovdiv Beer Fest в подножието на Младежки хълм.

Пловдивчани и гости на града ще могат да се насладят на бирени вкусове от целия свят, избирайки от над 200 бранда. Те представят феерия от вкусове със своето пиво от 1ви до 6ти септември на събитийната територия Plovdiv Stage Park.

Както обикновено, любимите питиета ще бъдат поднесени с вкусни храни и мезета, които пристигат на колела от цялата страна, за да направят удоволствието пълно.

banner

Броени дни след края на най-големия пловдивски фестивал на открито Shake That хълм, на сцената на Plovdiv Stage Park по време на феста ще се забавляваме заедно с Антистрес терапия, Blue Lemon, Zamunda Banana Band, Discо Fever Live Band и трибют на Red Hot Chili Peppers.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space