Нов случай на агресия в Пловдив. Младежи се забавляват, като малтретират мъж в един от парковете на града.

Свидетел на нападението става Елена Велева. „Видях групичка младежи да се закача с човек, когото и друг път съм срещала в парка, в недобро състояние. Реших да се намеся, приближих се към тях и им казах да го оставят, защото не е адекватен и ще го убият. Те го ритаха, блъскаха го, човекът няколко пъти падна с главата назад”, посочи тя пред Nova.

Пред нея младежите обяснили своята версия за агресията си: „Казаха ми, че той ги е нападнал и имало нож в храстите. Аз не видях такова нещо. Поискаха да се махна от мястото, бяха агресивни и към мен. Мисля, че бяха около 5-6 човека. Някои от тях снимаха с телефоните”, допълни Велева. По думите ѝ младежите били около 15-16-годишни.

banner

За нападнатия мъж се наложило да бъде повикана линейка. „Видях, че той лежи на земята неподвижен. Един човек до него беше викнал спешните медици”, каза свидетелят на случилото се. Доколкото е известно, пострадалият е получил гърч, животът му вече е извън опасност.

От ОДМВР-Пловдив обясниха, че по случая няма официално подаден сигнал. След медийна публикация обаче са се самосезирали и се установява самоличността на извършителите и причините, довели до инцидента.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space