Двама души са загинали при масов бой между две фамилии в новозагорския квартал „Шести“. Това съобщи БТА, като цитира пресцентъра на областната полиция в Сливен.

Двама души са загинали при масов бой между две фамилии в новозагорския квартал „Шести“, съобщи БТА като цитира пресцентъра на областната полиция в Сливен.Инцидентът е станал в ранния следобед. Трима пострадали при сбиването са откарани в болница в Сливен. В квартала има засилено полицейско присъствие, работата по случая продължава.

По неофициална информация при боя между двата клана е използвано огнестрелно оръжие, включително и автомати „Калашников“, съобщава „Сливен инфо“. Цялото ръководство на сливенската полиция е в квартала, където са пристигнали и подкрепления от Стара Загора.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space