Утре погребват двамата полицаи, загинали при тежкия инцидент в Бургас.

Поклонението пред тленните останки на Йордан Илиев (31 г.) и Атанас Градев (43 г.) ще се състои в траурната зала на гробищния парк в Бургас от 13:00 часа, съобщава БТА като се позовава на информация от МВР – Бургас. Очаква се министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев да бъде на поклонението. Ден на траур е обявен утре в цялата Бургаска област.

Рано сутринта автобус, пълен с мигранти, отнесе патрулка на кръгово в Бургас. В резултат двама полицаи загубиха живота си. 48 са били бежанците, а шофьорът, който е от сирийски произход, е задържан.

banner

Йордан Илиев три пъти е награждаван за проявен героизъм, скоро е трябвало да мине на по висока длъжност в „Криминална полиция“ и последната вечер не е трябвало да е на работа, но поради липса на колеги е поел дежурството.

Атанас Градев е старши полицай, млад и нахъсан, има само награди и нито едно наказание

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space