Лидерът на ИТН Слави Трифонов защити журналиста, който е бил сръчкан от бившия премиер и същевременно атакува партията на Кирил Петков.

Ето какво написа Слави Трифонов в профила си във фейсбук:

Ако се противопоставиш на измамниците от “Продължаваме промяната” си обявяван за “мафиот”, ако задаваш неудобни, провокативни въпроси на измамниците от “Продължаваме промяната” – получаваш лакът в корема. Толкоз за “почтените” нови политици. И един въпрос към медиите – получавате ли пари от измамниците, за да прикривате тяхната простотия и агресия?

banner

По време на свое изявление пред медиите бившият премиер Кирил Петков сръчка с лакът журналиста Николай Караколев. Случката се разигра пред Софийския районен съд. Докато бившият премиер говореше, напористият журналист започна да го прекъсва с думите: „Оставете това сега, кажете за Лена Бориславова, кажете за парапета“.

За да се освободи от натиска, на видеото се вижда как експремиерът прави рязко движение с ръката си, след което журналистът извиква, че е ударен от него с лакът в корема. „Не ме блъскайте. Вие сте бивш премиер. Защо ме удряте“, пита Караколев.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space