Журналист се оплака, че е сръчкан с лакът от бившия премиер Кирил Петков. Случката се разигра пред Софийския районен съд, а от съпредседателя на ПП се оплака Николай Караколев.

Докато бившият премиер говореше, напористият журналист започна да го прекъсва с думите: „Оставете това сега, кажете за Лена Бориславова, кажете за парапета“. За да се освободи от натиска, на видеото се вижда как експремиерът прави движение с ръката си, след което журналистът извиква, че е ударен от него с лакът в корема. „Не ме блъскайте. Вие сте бивш премиер. Защо ме удряте“, пита Караколев. „Вие го видяхте как ме удари с лакът. На камерите се вижда“, обърна се журналистът към сътрудник на Кирил Петков, който преди това се опитва да отдалечи репортера от експремиера, но безуспешно.

С думите „не стига, че вие ме бутнахте“ бившият премиер се обърна към неспиращия да търси отговор на въпросите си журналист, а той му отвърна: „Аз не съм ви бутнал, вие ме ударихте с лакът, г-н Петков. Всички го видяха и на камерите се вижда“. Във фейсбук профила си ПР-ът на ГЕРБ Никола Николов отбеляза, че очаква намеса от страна на Асоциацията на европейските журналисти.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space