Състав на Старозагорския Окръжен съд наложи днес на шофьора на сръбския автобус, който се обърна миналата неделя на магистрала „Тракия“, Дарко Карашичевич  мярка за неотклонение „парична гаранция“ от 10 000 лева, съобщи 24 часа.

Сумата трябва да бъде внесена до 10 дни, като обвиняемият ще напусне ареста след внасяне на гаранцията. Седмица по-рано Районният съд в Стара Загора наложи най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“ на шофьора, но защитата обжалва.

За да пусне сръбския гражданин на свобода под парична гаранция, днес съдът взе под внимание няколко факта от неговата биография. 40-годишният мъж е с чисто съдебно минало, той е баща на три деца, има постоянен адрес в Сърбия. Освен това Карашичевич вече има постоянна адресна регистрация в София, на която ще може да бъде търсен при необходимост и да получава съдебни книжа и призовки.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space