„Корнелия Нинова иска на всяка цена да се възобновят преговорите с “Газпром”. От “Демократична България” за нищо на света не искат да има преговори с “Газпром”. Те дори организираха протести пред президентството с цел да не позволят на служебното правителство да започне отново преговори с руската енергийна компания. “Продължаваме промяната” пък първо категорично не искаха да има преговори с “Газпром”, но сега нямат нищо против, ако “Газпром” дадат ниска цена. Това са моите бивши коалиционни партньори“. Това написа във фейсбук профила си лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов във връзка с позициите на бившите си коалиционни партньори по отношение на руския енергиен монополист. 

През последната седмица представителите на бившите управляващите, предимно от „Продължаваме промяната“ започнаха да твърдят, че страната ни може да започне да преговаря с „Газпром“, ако руската компания предложи по-добри условия. Такива твърдения се чуха както от съпредседателите на „Промяната“ Кирил Петков и Асен Василев, така и от бившия вицепремиер Калина Константинова. „За тях няма принципи, няма спазване на обещания, няма отговорност пред избирателите. Има само лицемерие“, продължава в поста си Трифонов.

„И ако избирателят отново гласува за тях, те отново ще си направят коалиция, без мен, разбира се. И нищо не е в състояние да ги раздели. Лили Иванова пее в една песен, че любовта е по-силна от всичко. Е, не е била права. Любовта към властта е по-силна от всичко. И каквото и да ви говорят сега, нито “Газпром”, нито Русия ще я спрат тая любов. Представете си го така – левите и десните правят любов в тъмното, а “Продължаваме промяната” им светят“, пише още шоуменът.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space