„Ако може да се направи някакъв договор с „Газпром“, който е изгоден за България и на който може да се разчита, но за съжаление не виждаме такъв и не сме видяли такава опция в месеците, в които ние бяхме в управление, това е окей“. Това каза Калина Константинова от „Продължаваме промяната“ в ефира на Нова телевизия.

Така тя коментира позицията на Асен Василев и партията относно доставките на руски газ от „Газпром“. Тя обясни, че работата на правителството е била да намери най-евтиния газ на България и отхвърли обвиненията на вицепрезидента Йотова, че не са изградили инфраструктурата за доставки, с това, че това е предстояло в работата на правителството.

„Демократична България“ е естествен партньор за „Промяната“, смята Константинова. Отказът им от предизборна коалиция не е подценяване на изборния резултат ДБ, а напротив – според нея те ще са по-силни. Чрез отделното явяване на избори двете формации ще могат да разгърнат по-подробно програмите си – с десни политики за ДБ и водещи социални мерки за ПП.

banner

Изборните листи на „Промяната“ все още не са готови. Самата Константинова сподели, че вероятно няма да е водач на листа, тъй като е от София, а един от критериите за избор на водачи е те да имат общо с населеното място, от което ще са избрани – да бъде за тях роден град, да са живяли там, за да може да познават проблемите на региона.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space