Социалният министър Иванка Шалапатова получава най-ниската оценка за изминалите девет месеца от съществуването на това правителство, обяви президентът на КНСБ Пламен Димитров.


Синдикатът представи становището си по изпълнението на важни области и приоритети от управленската програма на правителството и исканията си за спешни действия по ключови политики в областта на доходите, пазара на труда и социалната политика, социалния диалог, енергетиката.

Основните критики на КНСБ са свързани с пазара на труда и политиката по доходите, подчерта Димитров, предава БНР.

banner

„Фактът, че при толкова дефицит па пазара на труда – над 200 000 е липсата на работници. И няма грижа, в частност от Министерство на труда и социалната политика за хората на труда – за нас е скандално. Ние имаме критика от първия ден към министерството към този министър. Нищо от приоритетите на КНСБ, които бяха заложени, не се изпълни“, поясни Пламен Димитров.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space