В сутрешните часове на места в низините, котловините и около водните басейни ще има ниска облачност или мъгла. Минималните температури в повечето райони ще бъдат между 1° и 10°, малко по-ниски в отделни котловини, в Пловдив – около 6°. Ще бъде предимно слънчево. След обяд над западните райони ще се появи разкъсана висока облачност. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат между 17° и 23°, в Пловдив – около 22°.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. В сутрешните часове на места по крайбрежието ще има ниска облачност или мъгла. Ще духа слаб вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са между 16° и 19°. Температурата на морската вода е 17°-18°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб вятър от изток-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 16°, на 2000 метра – около 11°.

В неделя и през първите дни от новата седмица ще бъде предимно слънчево, а в по-голямата част от страната и почти тихо, само в източните райони ще духа слаб до умерен вятър от североизток. В Източна България, на места в низините и в отделни котловини преди обяд ще има мъгла или значителна ниска облачност.

Слабо ще се затопли и във вторник минималните температури ще бъдат между 5° и 10°, а максималните – между 19° и 24°. В сряда със слаб до умерен североизточен вятър ще прониква по-студен въздух и дневните температури ще се понижат с 4°-5°. Облачността ще се увеличи, вероятността за валежи е малка, все пак не са изключени изолирани слаби превалявания.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space