“С деца на тепе” кани участници за детски фестивал на Бунарджика

Традиционен за Пловдив детски фестивал събира малки и големи на Бунарджика преди началото на учебната година

На 10-ти септември 2022 г. на хълм Бунарджика, гр. Пловдив ще се проведе третото издание на фестивала “С деца на тепе”. През месец юли организаторите от фондация “С деца на тепе” канят изложители, които да се включат в събитието, за да представят своите продукти и услуги, насочени към деца и подрастващи.

Целта на организаторите на събитието е популяризирането на град Пловдив и на всички структури в района, които допринасят за подобряване социалната среда за деца и подрастващи. Фестивалът е без комерсиална цел. Всеки изложител представя своите услуги чрез работилници и занимания за най-малките.

За кого е подходящо събитието?

Категория производители и организации от сферата на:

• Продукти, услуги и дейности, насочени към деца и подрастващи.

• Играчки и стоки за бебета и деца.

• Козметика за майки и деца.

• Работилници, детски школи.

• Спортни клубове.

• Музеи, галерии и други артистични и образователни организации с фокус подрастващи.

Фестивалът включва музикално-артистични изпълнения на живо, творчески и креативни работилници, зона за изложение; запознаване на децата с професиите и занаяти. Събитието е традиционно с вход свободен за посетители и се реализира с подкрепата на Община Пловдив и Район Централен – Община Пловдив.

Желаещите да се включат като изложител могат да се свържат с координаторите на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на 0893 320 114 - Румяна Киризиева (координатор събитие).

 

Banner 468 x 60 px