УМБАЛ „Свети Георги“ бе отличена с награда „Болница на годината“ по време на деветото издание на международния форум BALKAN MEDICAL AWARDS 2024. Престижният конкурс е част от международната платформа Global Leaders.
Наградата от името на УМБАЛ „Свети Георги“ бе приета от Тенчо Василев, зам.-директор по Административни и Правни Въпроси и Петър Чапанов, Координатор в лечебното заведение. „Изключително сме благодарни за това признание. Отличието е отражение на неуморния труд и отдаденост на целия ни екип. Ние ще продължим да работим с още по-голяма решителност и професионализъм, за да осигуряваме най-висококачествени медицински грижи за нашите пациенти“, каза г-н Василев.
На церемонията, която се състоя в балната зала на Hyatt Regency Sofia, бяха наградени лекари, болници, клиники и медицински екипи. Те са номинирани в различни категории от здравни организации, специализирани медии и журналисти.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space