Интензивен е трафикът на изход на някои от граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) с Румъния и с Гърция, съобщиха от Главната дирекция „Гранична полиция“ – МВР, на сайта си. Информацията е към 6:00 ч. тази сутрин.

На границата с Румъния трафикът е интензивен на изход за товарни автомобили на ГКПП „Кардам“.

На границата с Гърция трафикът е интензивен на граничните пунктове „Кулата“ и „Маказа“ на изход за леки автомобили. През граничните пунктове „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове на границата със Сърбия. На „Калотина“ се извършват строително-монтажни дейности във връзка с договор за реконструкция и модернизация. Те налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.

banner

Трафикът е нормален на всички гранични пунктове с Република Северна Македония и с Турция.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space