Пловдивски лекар с кампания за подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми. Акушер – гинекологът д-р Милен Карагеоргиев събира средства със стихосбирката си “Слънчогледи през Ноември”.
„Както всички близки и пациенти знаят аз съм творческа личност и често изразявам мисли и емоции, чрез писане и рисуване. Стиховете, което ще прочетете в книжката са писани години назад и са свързани с преживяванията ми с моето семейство. Откакто започнах да се занимавам с репродуктивна медицина и да работя с двойки с репродуктивни проблеми, да виждам от първо лице с колко трудности е осеян пътят им, в мен се зароди желанието да им помогна и по други начини. Така се роди първата ми стихосбирка “Слънчогледи през Ноември”, чрез която всеки, който иска да дари надежда на тези двойки може да го направи“, разказва д-р Карагеоргиев.
Всички събрани средства от кампанията, ще се дарят за двойки с репродуктивни проблеми, като условията за кандидатстване, ще бъдат обявени от Инвитро център “Ню Лайф” – гр. Пловдив, след приключване на кампанията “Слънчогледи през Ноември”. Края на кампанията, ще бъде на 26.06.2024г.
Благодарим на всички, които припознават и подкрепят каузата!
Начините за закупуване са лично от д-р Карагеоргиев и чрез поръчка в профилите му в социалните мрежи.
Facebook: Dr.Milen Karageorgiev
Instagram: drkarageorgiev

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space