Кметът на пловдивското село Ново Железаре Петър Ненов е загинал снощи при нелеп инцидент. 61-годишният мъж е бил на гости в свой приятел в съседното село Паничери, където са празнували имен ден.

По информация на Blitz Ненов е употребил солидно количество алкохол. Приятели са искали да го закарат до дома му, но той е отказал. Качил се е на електрическата си триколка и на пътя между Старо Железаре и Паничери е паднал в канафка.

„Бил е открит около 23 часа. Вероятната причина за нелепия инцидент е счупен врат“, казаха за БЛИЦ разследващи.

Тялото е откарано в съдебна медицина за аутопсия.

banner

Цялото Ново Железаре е в потрес. Петър Ненов е дългогодишен кмет на малкото селце. Той беше известен с широката си душа и вечната си усмивка.

„Не можем да повярваме за случилото се“, казаха пред БЛИЦ местни.

Не се знае кога ще се проведе погребението на кмета. Предстои да бъде назначен временно изпълняващ длъжността кмет, а след това Ново Железаре отива на частични местни избори.

Петър Ненов оставя вдовица, две пораснали дъщери и внуци.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space